Naši suradnici

 

Dizajn i uređenje

orbitOrbit nekretnine i „Izgradnja Bolanča d.o.o.“ – partneri u uređenju prostora

Kupili ste stariji stan na izvrsnoj lokaciji, ali sama pomisao na adaptaciju vas plaši? Kako to izvesti? Koliko će vas to novčano stajati? Od kuda početi?

Kako bismo s vama podijelili ovu brigu i približili vas vašoj viziji savršenog stana ili poslovnog prostora – preporučujemo Vam suradnju s našim partnerima. Predstavljamo vam "Izgradnju Bolanča d.o.o." iz Zagreba.

Agencija ORBIT u suradnji s "Izgradnjom Bolanča d.o.o." pruža usluge adaptacije nekretnina bez obzira radi li se o kompletnim, velikim i zahtjevnim adaptacijama po principu "ključ u ruke" ili pak manjim preinakama i kozmetičkom uređenju prostora. Dojmilo nas se što poslu pristupaju savjesno, temeljito, stručno, sa sviješću koliko je važno radove izvesti: uredno, kvalitetno, na vrijeme i bez velikog odskakanja u dogovorenim cijenama (maksimalno 10 %). Bogato iskustvo, brojne reference i visoka stručnost veliko su jamstvo kvalitete njihove usluge.

 

Ukrasite zidove i staru drvenariju

Izgradnja Bolanča d.o.o. u suradnji sa Elizabeth Heberling

17-godišnja Elizabeth kistom ostvaruje ideje, te ih prenosi na zidove i staru stolariju. Njezina umjetnička djela pogledajte u galeriji i zavirite u svijet mašte...

 

Izgradnja Bolanča u suradnji s D&D

Postupak izrade tapeta. Izgradnja Bolanča u suradnji s D&D.

 

Izgradnja Bolanča u suradnji s Krunoslavom Polondakom

Izgradnja Bolanča u suradnji s D&D.

 

Izgradnja Bolanča u suradnji s B.T.

Vizualizacije prostora

 

Izgradnja Bolanča u suradnji s m2 ideja studiom

Dizajnerica Bosiljka Antolković