O nama

Poštovani,

željeli bismo Vam se predstaviti.

Društvo je osnovano 2009. godine u privatnom vlasništvu sa sjedištem u Zagrebu, Jablanska 66. Osnovna djelatnost društva je izvedba građevinskih adaptacija kao i svih ostalih poslova vezanih za građevinsku djelatnost.

Direktor društva i osnivač: Antonio Bolanča, zastupa društvo pojedinačno i samostalno.

 

Antonio Bolanča

Antonio BolančaIdeja o osnivanju društva za adaptacije potaknuta je višegodišnjim iskustvom u uređenju interijera i održavanju stambenih, poslovnih i privatnih prostora.Cijela priča pokrenuta je u teenage dobu kada sam kao srednjoškolac u graditeljsko-tehničkoj školi đeparac zarađivao u funkciji pomoćnog radnika na uređenjima fasada, grubim radovima na starim dalmatinskim kućama i bojanju maminih kuhinja.

Pravu priliku da dokažem svoje znanje, smisao i želju za uređenjima dobio sam radeći za HRT prilog u emisiji "Život uživo - uređenje interijera". Na tom projektu surađivao sam s velikanima dizajnerske scene poput Anđe Marić, Ivanke Mazurkijević i Nikoline Ivezić, koji su svojim znanjem i karakterom uvelike utjecali na moj budući razvoj.

Studentske dane upotpunjavao sam raznim radovima u smislu izrade nacrta i planiranja prostora, a kako je nestašica novca i želja za avanturom zahtijevala, zaposlio sam se u "Exportdrvo inženjering-u" kao pomoćnik voditelja gradilišta. inženjersku praksu kalio sam uz najbolje inženjere (stara škola) na sanacijama i adaptacijama Hotela i bazena "Kristal", "Iris" i "Tamaris" na području Poreča. Dolaskom u Zagreb zapošljavam se u tvrtci "Lind-grad d.o.o." kao referent upravljanja stambenim zgradama te ubrzo napredujem do voditelja operative gdje sudjelujem u nizu uređenja casino centara, stanova i poslovnih prostora.

Tada se jevlja ideja o davno sanjanom snu da sve moje znanje i iskustvo usmjerim u istom pravcu, osnivam tvrtku "Izgradnja Bolanča d.o.o.". Društvo je dobilo ime po mom prezimenu isključivo s ciljem održavanja dostojanstva jer je u našem prekrasnom zanatu previše "majstora" kojima nije stalo do održane riječi i profesionalno odrađenog posla. Svaki početak je izrazito težak, ali uz sve negativne pojave "Izgradnja Bolanča d.o.o." se u relativno kratkom roku može pohvaliti uređenjem 50-ak stanova i poslovnih prostora.

 

Izgradnja Bolanča d.o.o.

Poslovna teorija adaptacije svodi se na kompletno pružanje usluga i to:

- izmjera poslovnih prijedloga,
- izrada kompletne idejne dokumentacije,
- izrada ponudbenih troškovnika,
- izrada dinamičkih (vremenskih planova),
- sklapanja poslovnih ugovora,
- vođenje građevinskog dnevnika i knjige

Uz investitora sudjelujemo u pronalasku, odabiru i kupnji svih potrebnih elemenata u svim fazama uređenja prostora, a radove izvodimo profesionalno i po pravilima struke.

Društvo je osnovano 2009. godine u privatnom vlasništvu sa sjedištem u Zagrebu, Jablanska 66. Osnovna djelatnost je izvedba građevinskih adaptacija kao i svi ostali poslovi vezani za građevinsku djelatnost.

Društvo je registrirano pri Trgovačkom sudu u Zagrebu sa punim nazivom: IZGRADNJA BOLANČA d.o.o., za graditeljstvo, usluge i trgovinu.

Adresa: Zagreb, Jablanska 66
OIB: 38537842428
Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod br. 080697767
Poslovna banka: Zagrebačka banka d.d., Zagreb, IBAN: HR53 2360 0001 1020 8790 5
Temeljni kapital društva iznosi 20.000,00 kn, uplaćen u cijelosti.